en
  • en
  • lv
KATRAM pirkumam DĀVANĀ Pēdu krēms :)
en
  • en
  • lv
Cart 0

Rūpējies par ĀDU, lai tā var parūpēties par tevi!

Āda ir cilvēka lielākais orgāns, tā sastāda 15% no ķermeņa svara. Āda mūs pasargā no ārējās vides kaitīgajiem faktoriem, regulē ķermeņa temperatūru, izvada toksīnus, tā satur specializētas šūnas, kas atpazīst organismam svešus objektus un iedarbina organisma imūno reakciju.

Sausa āda izraisa ne tikai diskomfortu, bet tai ir arī samazinātas aizsarg spējas, veidojas mikroplaisas un līdz ar to palielinās ādas infekciju risks.

Lai āda spētu optimāli atjaunoties un funkcionēt, liela nozīme ir veselīgam dzīvesveidam un pareizai ādas kopšanai:

  • Uzņem pietiekoši daudz ūdens! To, kāds ir tev nepieciešamais minimālais ūdens daudzums diennaktī vari aprēķināt reizinot savu ķermeņa masu kg ar 30ml.
  • Saule, auksts gaiss, vējš - sausina ādu, samazina tās aizsarg spējas un paātrina novecošanās procesus. Pasargā savu ādu ar apģērbu un SPF krēmu, ja ilgstoši uzturies ārā!
  • Izvairies no ādu sausinošiem mazgāšanas līdzekļiem, mazgājies ne vairāk kā 1x dienā un ne ilgāk kā 10 min.
  • Ievies mitrinošu ķermeņa kosmētiku savā ādas kopšanas rutīnā. Tas palīdzēs uzturēt veselīgu mitruma līmeni ādā un saglabāt to maigu un elastīgu.

Vai zini, kā losjons var palīdzēt ādas skaistumam un labsajūtai?

Ķermeņa losjons mitrina ādu, padara to maigu un tvirtu, uzlabo sausas ādas stāvokli.

Lieto losjonu ikdienā:

  • pēc skūšanās - ādas nomierināšanai un aizsargāšanai no sausuma pēc skuvekļa radītā kairinājuma;
  • pēc pīlinga veikšanas - nomierinot ādas virsējo slāni un palīdzot stiprināt veidojošos mitruma barjeru;
  • pēc dušas/vannas - saglabājot ādas mitrumu.

Apimi ķermeņa losjons satur propolisu un sarkanā āboliņa ekstraktu, kas rūpējas par ādas veselību un labsajūtu, pasargā no apkārtējās vides kaitīgajiem faktoriem un veicina ādas atjaunošanās procesus. Losjons ir vieglas konsistences, paredzēts visiem ādas tipiem ikdienas lietošanai. Turklāt, tam piemīt patīkams ziedu aromāts, kas liks patiesi sajust vasaru uz savas ādas!

PROPOLISS

Propoliss ir viens no dabiskajiem antioksidantiem, kam piemīt spēcīgas antibakteriālas, pretvīrusu un imunitāti spēcinošas īpašības. Bites propolisu ievāc no koku un augu lapām, pumpuriem un augļu balzamiem, sveķiem, izsvīdumiem un izdalījumiem uz augu lapām un mizām, pēc tam to apstrādā ar dziedzeru sekrētu un bagātina ar fermentiem. Tas labvēlīgi ietekmē organisma aizsarg spējas, palēnina novecošanās procesus, veicina iekaisumu un brūču dzīšanu.

Kosmētiskajos līdzekļos propoliss palīdz uzlabot problemātiskas ādas stāvokli, veicina ādas reģenerācijas procesus, palielina tās aizsarg spējas un palīdz ādu saglabāt jauneklīgu un veselīgu.

SARKANĀ ĀBOLIŅA EKSTRAKTS

Sarkanā āboliņa ekstrakts ir bagāts ar izoflavoniem, kas ir dabiskie estrogēni(sievišķie hormoni) un spēcīgiem antioksidantiem.

Pateicoties bioloģiski aktīvo vielu sastāvam, sarkanajam āboliņam piemīt labvēlīga ietekme uz nobriedušas un sausas ādas veselību, tas veicina atjaunošanās un vielmaiņas procesus, palēnina novecošanos un aizsargā pret ārējās vides kaitīgajiem faktoriem.

Palīdz uzturēt ādu elastīgu un aizkavē mitruma zudumu. Tam piemīt arī antiseptiskas īpašības.

Izmēģini un sajūtu dabas un bišu produktu labvēlīgo ietekmi uz skaistumu un labsajūtu!

Apimi ražotā kosmētika satur augstas kvalitātes bišu produktus, kas ievākti Latvijā, ekoloģiski tīrās Piebalgas dravās. Bišu produktu iegūšanas procesā netiek nodarīts kaitējums dabai un bitēm.

Lai atrastu Ķermeņa losjonu mūsu e-veikalā, spied uz linka: 
https://apimi.lv/lv/products/body-lotion-with-propolis-and-red-clover-extract-200-ml

Older Post Newer Post